Změnit typ uživatelského účtu

S použitím této funkce můžete nastavit heslo vybraného uživatelského účtu. Funkce je však dostupná pouze pro autentizovaný účet s administrátorskými právy.

Funkci je možné použít jen v případě, že otevřený diskový obraz není právě připojený do systému.
Pozor na zrušení všech administrátorských účtů z diskového obrazu. Jestliže vymažete resp. změnou typu zrušíte všechny účty s administrátorskými právy, pak tento soubor diskového obrazu nebude možné upravovat, tedy vytvářet nové účty, nastavovat hesla v případě, že některý z uživatelů heslo zapomene, zvětšovat aktuální limit atd.

Související odkazy

Editor obrazu
Hlavní stránka